loopbaancoaching

(op maat) voor jou

In drie tot vier maanden écht grote stappen

Dat is hoe ik het liefst met je werk wanneer jij vastloopt in ‘hoe nu verder?’ in je loopbaan.
Geloof jij net als ik, dat een loopbaantraject een groeiproces is? Dat je tijd nodig hebt om je bewust te worden van wat je écht wilt in je loopbaan? En dat je vervolgens moed moet verzamelen om ook echt stappen te gaan zetten? Dan zitten we op één lijn.

Welke inzichten leveren een loopbaantraject jou op?

Het is een interessante weg, waar je de tijd neemt om opnieuw kennis met jezelf te maken. Je kijkt terug, je kijkt in het hier en nu, en je kijkt vooruit. Je komt, net als iedereen, onderweg je eigen belemmeringen tegen; twijfels over jezelf en beperkingen die je jezelf mogelijk oplegt. Vaak staan ze je ontwikkeling en het zetten van nieuwe stappen in de weg. Je gaat ze herkennen en je leert, als je dit zelf wilt, hoe je hier anders mee om kunt gaan.

Het is tijd om te leven en te werken zoals jíj dat wilt:

 • je weet wie je bent, compleet met kwaliteiten, valkuilen, ervaringen, persoonlijke gedragsvoorkeur en drive!
 • je weet wat je kunt en waar je dit wilt inzetten
 • je bent ‘arbeidsmarkt-klaar’
 • je hebt een plan waarmee je regie voert over je loopbaan!
 • je ontwikkelt nieuwe strategieën
 • en bent beter in balans

Wat vraag ik van jou?

 • inzet
 • huiswerk
 • reflecteren
 • je moet niet, je wilt zelf
 • je wil om rust en ruimte voor je eigen proces te maken

Wat mag je van mij verwachten?

Ik ga voor kwaliteit, voor langdurig resultaat. Niet een beetje onderweg, maar met jou naar de eindbestemming, je doel(en)! Ik mag graag prikkelen en je aan het denken zetten. Ik maak gebruik van verschillende methodieken, die je soms wel eens even uit je comfortzone halen. Dit is dan nodig om oude patronen of gedachten te doorbreken. Er is ruimte voor verwondering, een lach, een traan, en we werken daarin samen. Jij en ik! Geen groepssessies, maar individueel. Spreekt dat je aan?

Ik heb 3 verschillende trajecten  met bijbehorende coachingspaketten voor je uitgestippeld, waarin ik volgens een redelijk vastomlijnd plan werk aan je loopbaan. Natuurlijk vullen we dit samen altijd persoonlijk verder in, want jij bent jíj! En jíj past niet in een doosje.

In ieder traject ontvang je mijn betrokkenheid en aandacht. Ook zorg ik dat de (huiswerk)opdrachten goed bij jou aansluiten.

Methodieken en Testen

DISC persoonlijkheid

DISC persoonlijkheid en timemanagement

interesse- en competentietest

Happy Werkscan

Hoogendijk Koersonderzoek

voice dialogue

verbindende communicatie

Roos van Leary

Reviews

Loopbaantraject, man 55 jaar

Het plezier in mijn werk begon af te nemen. Ik werkte er al 8 jaar en wilde eigenlijk wat anders maar ik wist niet wat. Ik ben al 55 en niet zo goed …

Lees meer

Kennismaken?

Wil je door mij begeleid worden naar je doel? Laten we dan kennismaken. Ik adviseer je dan welk traject het best bij jou past. Wil je minder of juist meer, of kortere of juist langere gesprekken? Wat de totale kosten zijn vertel ik je in ons kennismakingsgesprek. Ook adviseer ik je over financieringsmogelijkheden. Zo zijn er geen verrassingen en heb je alle informatie die je nodig hebt om je keuze te maken.

Werkwijze en garantie

Wil je weten hoe ik werk en welke garanties ik bied? Kijk dan op: werkwijze en garantie.

Zie overig aanbod

Communicatie, Timemanagement