Van droom

naar vrijheid

Een traject op maat

in oktober 2022meer informatie

Verlang jij ook zo naar vrijheid?

Wat doe jij het allerliefste naast je werk en/of in je leven?
Heb je een droom voor nu, of na je pensioen? Denk je aan een sabbatical, parttime werken, of helemaal stoppen met werken?

Wat zijn je mogelijkheden voor een boot, een tweede huis of een wereldreis? Wil je weten of jouw droom nú al mogelijk is? Wat is haalbaar?

Als jij hier serieus onderzoek naar wilt doen, zodat je hierin een keuze kunt maken? Doe dan mee aan het traject: “Van droom naar vrijheid – Leef je droom en maak jouw toekomstplan’’.

Samen met 2 coaches op reis

Esther Roelofs en Thomas Oldenhuis organiseren vanaf oktober 2022 trajecten rondom het thema: “Van droom naar vrijheid.”

In 3 bijeenkomsten ga je samen met je coaches op reis, je stelt jezelf vragen over jouw leven en de (optimale) invulling daarvan.
Wat vind jij écht belangrijk? Wat heb jij nodig in je leven? Wat wil jij het liefste doen? Waar krijg je energie van?

En niet te vergeten: Hoe kan jij je droom dichterbij halen in afstemming met je omgeving? Kortom: “Van droom naar vrijheid.”

Zet die stap en onderzoek je droom!

In groepsbijeenkomsten, aangevuld met individuele maatwerksessies ga je jouw droom onderzoeken.

  • Wat is vrijheid voor jou?
  • Hoe zou je dit vorm willen geven?
  • Welke mogelijkheden heb je nu al om (een deel van jouw) droom waar te maken?

Wie weet is jouw droom dichterbij dan je denkt!

Esther-Roelofs-loopbaancoach-Groningen

Een toekomstplan maken

In dit traject maak je jouw droom concreet; je weet waar je naartoe wilt werken. Samen met je coaches werk je een realistisch plan uit, met stappen en relevante informatie om van jouw droom werkelijkheid te maken.

Wat is nodig voor jouw plan? Hoe kijkt je gezin/partner er tegenaan? Waar wil je naartoe? Zou je nog (lang) willen werken? Hoe zit het met de financiën?

Allemaal vragen die je gaat uitwerken in een ‘reisplan’. De bijeenkomsten zijn verhelderend, verdiepend én praktisch! Na afloop van dit traject heb je voldoende informatie om een keuze te maken: “Ga ik mijn droom ook echt leven?”

Globaal programma

Oriënterend gesprek

Reisdag 1

Maatwerksessie met Esther of Thomas

Reisdag 2

Maatwerksessie met Esther of Thomas

Reisdag 3

Maatwerksessie met Esther of Thomas

Vooraf

We starten met een oriënterend gesprek. Naast de kennismaking met Esther en Thomas stellen we hierin vast wat je doel is van deelname. Samen kijken we of dit traject voldoende aansluit en dus goed bij jou en je doel past. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis.

Wanneer: vanaf maart 2022
Waar:  Leonard Springerlaan 35 in Groningen

vol=vol

Investering

3 dagen en 3 individuele maatwerksessies in 3 maanden 
Start: 7 oktober 2022
Prijs excl. BTW:  € 1499,00* (introductieprijs)
*Normaal tarief € 1999,00

Financiering

Deze cursus is volledig aftrekbaar voor ondernemers. Werknemers kunnen bij hun werkgever informeren naar de financieringsmogelijkheden (Scholing, Pensioentraining, Persoonlijk opleidingsbudget, enz.).

Voor jou?

Je bent bereid én je hebt de tijd en ruimte om te werken aan een realistisch plan, gebaseerd op je eigen droom! Leeftijd is voor ons geen criterium. Je kunt als individu meedoen en ook als stel.

Kennismaken?

Wil je mee op reis en door Esther en Thomas begeleid worden naar jouw doel? Laten we dan kennismaken.
We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. De gesprekken vinden plaats vanaf maart 2022.

Van droom naar vrijheid-mannetje-gespiegeld

Over ons

Esther Roelofs

Loopbaan-/levenscoach

Voor Esther geldt dat zij als levenscoach verder kijkt dan je loopbaan, zij heeft een holistische kijk op het leven, loopbaan en relaties.

Esther: “Met het begrip levenscoach wil ik aangeven dat ik me wil richten op jou als mens met vele kanten. Je persoonlijkheid hoort hierbij, je relaties, je werk, je omgeving, je dromen et cetera. Kortom je hele levensverhaal.

De gesprekken met mij gaan over de verbinding zoeken met jezelf en je omgeving. Vrijheid zoeken en nemen om je leven te leven. En wélke stappen je ook gaat zetten – het gaat om vertrouwen in jezelf en dat je weet dat het goed komt.”

Thomas Oldenhuis

Coach en financieel adviseur

Thomas kijkt vooral naar de mens achter het verhaal. Hij houdt zich als coach en adviseur niet alleen bezig met het financiële plaatje.

“Ik help je om inzicht te krijgen wat bij jou en je persoonlijke omstandigheden past. Want geen mens is gelijk als het gaat om het inrichten van zijn of haar eigen toekomst. Het financiële plaatje is niet meer dan een onderdeel van het geheel.
In gesprekken staat jouw droom voorop, waarbij ik samen met jou (en/of je partner) een passend financieel plaatje maak dat rust en ruimte biedt om op verder te bouwen.”

Van droom naar vrijheid-Esther Roelofs
Van droom naar vrijheid-thomas oldenhuis

1+1 = 3

De expertises van Esther Roelofs en Thomas Oldenhuis zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je vrijheidsdroom én in je financiële en persoonlijke mogelijkheden.

Informatie en aanmelden

Van droom naar vrijheid

De reisdata

Oriënterend gesprek vanaf maart 2022
Reisdag 1 7 oktober 2022
Maatwerksessie 21 oktober 2022
Reisdag 2 11 november 2022
Maatwerksessie 25 november 2022
Reisdag 3 9 december 2022
Maatwerksessie 23 december 2022